Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Наш блог April 11, 2023

Креирајте и користете е-пошта што истекува по 10 минути

Writen by Ivsoft

comments 0

Често пати кога сакате да пристапите до некоја услуга која се нуди преку веб-страницата потребно е да се остави и-мејл. Ако на сајтот не планирате да му се наметнете, останувањето и-мејл знае да направи проблеми, особено кога се работи за непотребно тело на вашата сандаче со спам пораки.

Па така, секојпат кога се бара од вас да го оставите мејлот, но не сакате тоа да биде вашиот главен мејл, да треба да го направите привремен. 10 Minute Mail е веб сајт кој ќе го посетите автоматски ви создава и-мејл кој трае само 10 минути. По истекување на времето, мејлот се деактивира, но, во меѓувреме, може да се добие, да се читаат и да се прегледаат сите мејлови што ќе ви влезат на него.

Како што може да забележите од горната слика, мејлот кој ние го испративме на привремениот може да се види од тука, може да се одговори или да се проследи на некој трет мејл. Од предната страна, добивате информација за тоа колку мејлови имате добиено, а доколку кликнете на копчето Get 10 more minutes, животот на привремениот мејл ќе му се продолжи за уште 10 минути.

Tags :

Leave A Comment