Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Маркетинг April 11, 2023

Новата опција на Twitter е повторно достапна

Writen by Ivsoft

comments 0

Новата опција на Twitter доаѓа повторно од крајот на следната недела

Корисниците на Twitter објавија проблеми при објавувањето на оваа услуга. Американските медиуми, повикувајќи се на извори од Twitter, наведуваат дека услугата била привремено затворена во четвртокот.

Маск во саботата твитна дека услугата би можела да биде во функција до крајот на следната недела.

Twitter Blue, платена услуга, додава сина ознака за проверка на корисниците за да укаже на потврден профил и овозможува ран пристап до новите функции на социјалната мрежа.

Twitter ја отвори оваа услуга на 9 ноември и за само еден ден многу лажни и пародиски профили на овој начин беа потврдени како оригинални.

Маск исто така твитна дека профилите кои имитираат познати личности ќе мора да имаат ознака „пародија“ во називот, наместо опис. Тој додаде дека со проширувањето на верификацијата повеќе нема да има предупредувања пред суспензија и дека сите ќе мора да ги почитуваат овие правила.

Tags :

Leave A Comment