Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Придружете се на нашиот тим и ајде да работиме заедно

 • Одмор и Платено
  Слободно време
 • Интеграција на
  Работниот живот
 • Породилно/Татковски
  Бенефиции
 • Личен
  Раст на кариера
 • Учење и
  Развој
 • Здрава
  Храна и закуски

Поволности и Придобивки

Сакаме да ви се допаѓа да работите овде исто како и нас. За да го инспирираме нашиот тим да биде креативен, продуктивен и што е најважно - да се чувствуваме ценети како вработени, нудиме бескрајни поволности и де-стресни фактори. Колку е забавно е да се опуштите додека сте на работа!