Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image
Solution Image
Solution Image

Дигитални солуции

Дизајнираме дигитални искуства кои ги збогатуваат вашите проекти и помагаат да се развијат трендовите на вашиот бизнис на глобално ниво.

Solution Image
 • Индивидуален пристап
 • Креативност
 • Искуство
Shape Image Shape Image Shape Image Shape Image Shape Image
Solution Image
Solution Image
Solution Image
Solution Image

Е-продавници, корпоративни веб-страници и комплексни платформи

Ние дизајнираме, развиваме, одржуваме, хостираме и поддржуваме тешки веб-апликации кои го покриваат целиот спектар на:

 • ✓ Веб-страници
 • ✓ Платформи
 • ✓ Е-продавници (B2C и B2B)
 • ✓ Мобилни апликации
Solution Image

Прилагоден софтвер кој овозможува дигитална трансформација

Ние дизајнираме и развиваме врвен сопствен софтвер, помагајќи:

 • ✓ Мултинационални компании
 • ✓ Претпријатија
 • ✓ МСП
 • ✓ Стартапи
Solution Image

Изградете го вашиот бизнис бренд

Ние нудиме услуги и совети според вашиот маркетинг буџет и вклучуваме елементи како што се:

 • ✓ Оптимизација на пребарувачот
 • ✓ Маркетинг стратегија
 • ✓ Маркетинг истражување
 • ✓ Рекламирање
 • ✓ Дизајн на брендирање
 • ✓ Донации и спонзорства

Дел од нашите клиенти

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Соработувајте со нас

Би сакале да слушнеме повеќе за вашиот проект