Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image
Solution Image
Solution Image

Дигитални солуции

Дизајнираме дигитални искуства кои ги збогатуваат вашите проекти и помагаат да се развијат трендовите на вашиот бизнис на глобално ниво.

Solution Image
 • Индивидуален пристап
 • Креативност
 • Искуство
Shape Image Shape Image Shape Image Shape Image Shape Image
Solution Image
Solution Image
Solution Image
Solution Image

Е-продавници, корпоративни веб-страници и комплексни платформи

Ние дизајнираме, развиваме, одржуваме, хостираме и поддржуваме тешки веб-апликации кои го покриваат целиот спектар на:

 • ✓ Веб-страници
 • ✓ Платформи
 • ✓ Е-продавници (B2C и B2B)
 • ✓ Мобилни апликации
Solution Image

Прилагоден софтвер кој овозможува дигитална трансформација

Ние дизајнираме и развиваме врвен сопствен софтвер, помагајќи:

 • ✓ Мултинационални компании
 • ✓ Претпријатија
 • ✓ МСП
 • ✓ Стартапи
Solution Image

Изградете го вашиот бизнис бренд

Ние нудиме услуги и совети според вашиот маркетинг буџет и вклучуваме елементи како што се:

 • ✓ Оптимизација на пребарувачот
 • ✓ Маркетинг стратегија
 • ✓ Маркетинг истражување
 • ✓ Рекламирање
 • ✓ Дизајн на брендирање
 • ✓ Донации и спонзорства

We are happy to work with global largest brands

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Соработувајте со нас

Би сакале да слушнеме повеќе за вашиот проект