Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Advisera Website

  • Category Website
  • Client Advisera
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: advisera.com (2021 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: Advisera Expert Solutions Ltd е основана во 2009 година (под старото име на EPPS Services Ltd), и брзо стана лидер на пазарот во обезбедувањето документација и онлајн поддршка за EU GDPR, ISO 27001, ISO 22301, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 , AS9100, ISO 13485, EU MDR, IATF 16949, ISO 17025 и ISO 20000 . Ние сме, исто така, еден од најбрзорастечките добавувачи на онлајн курсеви и специјализирани книги за ISO стандарди

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image