Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Altsignals Website

  • Category Website
  • Client Altsignals
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: altsignals.com (2022 година)

Нашата работа: прилагоден блог, прилагодени додатоци (plugins), ажурирање и одржување

За клиентот: altsignals.com е компанија која беше создадена на крајот на декември 2017 година од тим на интернет претприемачи и трговски аналитичари. Првично поставивме само испраќање бесплатни крипто сигнали, но набрзо сфативме дека имаме многу поголем пазар

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image