Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Aqua BarWebsite

  • Category Website
  • Client Aquabar
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: aquabar.com.mk (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна и креирање на социајлни мрежи

За клиентот: aquabar.com.mk е формирана 2006 година, која е застапник и ексклузивен дистрибутер за Македонија на диспанзери за вода и галони за вода(19 литри), која е и нејзина главна дејност

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image