Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Being Satoshi Website

  • Category Website
  • Client Being Satoshi
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: beingsatoshi.com (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: beingsatoshi.com е компанија која e oснована на врвот на вториот бран Корона, Being Satoshi е бутик крипто маркетинг агенција со практично искуство во маркетинг и социјалните мрежи. Им помагаме на брендовите да создаваат и да се поврзат со своите клиенти преку создавање лични врски во дигиталниот свет

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image