Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Bellmondo Веб-страна

  • Категорија Веб-страна
  • Клиент Bellmondo
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: bellmondo.com.mk (2021 година)

Нашата работа: креирање на 3D модели

За клиентот: bellmondo.com.mk е моден бренд за производство на обувки  основан во 2011 година кој нуди широк асортиман на обувки изработени од високо квалитетна кожа.

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image