Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Blue House Website

  • Category Website
  • Client Blue House
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: bluehouse.com.gr (2020 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: bluehouse.com.gr е компанија која на своите клиенти им нуди наоѓање на најдобриот имот во регионот за купување, продавање и изнајмување, обезбедување на клиентите најдобра понуда на пазарот, им нуди поддршка и услуги, за сите потреби на клиентите со цел да ги пронајдат најдобрите опции за инвестиции

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image