Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Bunitas Website

  • Category Website
  • Client Bunitas
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: bunitas.co.uk (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна и креирање на социjaлни мрежи

За клиентот: bunitas.uk.co е компанија која на своите клиенти им нуди лесно и брзо пронаоѓање на различни видови на третмани во кој град и да се наоѓаат

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image