Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

CDP Solutions Веб-страна

  • Категорија Веб-страна
  • Клиент CDP Solutions
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: cdp.solutions (2023 година)

Нашата работа: приспособување на веб-страна

За клиентот: cdp.solutions ја поврзува експертизата во електронската трговија и автоматизацијата на маркетингот со знаењето и објективноста на системот.
CDP.solutions е заедница на знаење со јасна мисија: да обезбеди увид во импресивниот опсег на платформи за податоци за клиентите.

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image