Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Ecom Solutions Веб-страна

  • КатегоријаВеб-страна
  • Клиент Ecom Solutions
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: ecommerce.solutions (2019 година)

Нашата работа: едитирање прилагодени додатоци (plugins), ажурирање и одржување

За клиентот: ecommerce.solutions е компанија која на своите клиенти им нуди совети и информации со јасна мисија: да обезбеди увид и транспарентност во импресивниот меѓународен опсег на решенија за е-трговија

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image