Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Estetik Website

  • Category Website
  • Client Estetik
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: estetik.mk (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна и креирање на социjaлни мрежи

За клиентот: estetik.mk е стоматолошка ординација со најширок спектар на стоматолошки услуги со најсовремени техники и материјали од светски реномирани брендови, се со цел е да ви помогнеме да ја добиете насмевката која од секогаш сте ја посакувале на најбрз и безболен начин по пристапни цени

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image