Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Frigosob Веб-страна

  • Категорија Веб-страна
  • Клиент Frigosob
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: frigosob.com.mk (2023 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна и маркетинг

За клиентот: frigosob.com.mk e приватна компанија чија примарна дејност е продажба и инсталација на елементи за удобноста во вашите бањи, започнувајќи од цевки па се до секаков вид на галантерија и модни додатоци – броејки повеќе од 20 000 уникатни производи. Модерниот дизајн, стилизираните детали, квалитетот и трајноста се причина повеќе за многубројните задоволни корисници на нашите производи и услуги.

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image