Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

InspireatlantaWebsite

  • Category Website
  • Client Inspireatlanta
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: inspireatlanta.com (2020 година)

Нашата работа: технички проблеми, ажурирање и одржување, дополнување на функционалности

За клиентот: inspireatlanta.com е компанија која на своите клиенти им нуди оптимално здравје и фитнес во здравствен центар кој се наоѓа во Атланта, Џорџија

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image