Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Kukuriku Website

  • Category Website
  • Client Kukuriku
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: kukuriku.com.mk (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна и креирање на социjaлни мрежи

За клиентот: kukuriku.com.mk е медиум кој постои повеќе од 10 години, целта на нашиот медиум е да создадеме забавен портал за секоја возраст, со атрактивни содржини од светот и балканот

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image