Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Main Tel Website

  • Category Website
  • Client Main Tel
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: main.tel (2021 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: main.tel е компанија која на своите клиенти им oбезбедува телефонски системи во Германија, телекомуникации, хостирана телефонија, мобилни, ИТ, податоци

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image