Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

New Secret BrandWebsite

  • Category Website
  • Client New secret brand
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: newsecretbrand.no (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: newsecretbrand.no е онлајн продавница за повеќе брендови на продукти кои се органски, единствени и добри! Нашата агенда е удобност, убавина и здрав начин на живот за нашите клиенти! Работиме со неколку сертифицирани брендови и многу клиенти од различни земји

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image