Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Nexy.media Веб-страна

  • Категорија Веб-страна
  • Клиент Nexy Media
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: nexy.media (2023 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: nexy.media е компанија која се бави со создавање на привлечна содржина за сите социјални медиуми која им помага на клиентите да добијат нови интересни реклами секојдневно, и елиминирање на досадни, едноставни реклами.

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image

Warning: A non-numeric value encountered in /home/plugvwrr/ivsoftdesign.mk/wp-content/themes/axtra/single-project.php on line 141
Portfolio Image

Warning: A non-numeric value encountered in /home/plugvwrr/ivsoftdesign.mk/wp-content/themes/axtra/single-project.php on line 161