Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Orbis Ways Agency

  • Category Website
  • Client Orbis Ways
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: orbisways.com (2021 година)

Нашата работа: прилагодена оптимизација, одржување на веб-страната, ажурирање новости, одржување на backend, изработка на прилагодени додатоци (plguins), средување на прилагодената тема

За клиентот: bunitas.uk.co е компанија која на своите клиенти им нуди специјалисти за планинарски патувања во Европа каде имаме широк спектар на дестинации на брегот, во внатрешноста и на планините

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image