Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

PERSO SolutionsВеб-страна

  • Категорија Веб-страна
  • Клиент Perso Solutions
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: online-personalization.solutions (2021 година)

Нашата работа: едитирање прилагодени додатоци (plugins), ажурирање и одржување

За клиентот: online-personalization.solutions е компанија која на своите клиенти им нуди информации и совети со јасна мисија: Нема повеќе погрешни системски избори преку обезбедување увид во огромниот асортиман на информации за производот и главните системи за управување со податоци

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image

Warning: A non-numeric value encountered in /home/plugvwrr/ivsoftdesign.mk/wp-content/themes/axtra/single-project.php on line 141
Portfolio Image

Warning: A non-numeric value encountered in /home/plugvwrr/ivsoftdesign.mk/wp-content/themes/axtra/single-project.php on line 161