Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Personal Excellence Website

  • Category Website
  • Client Personal Excellence
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: personal-excellence.nl (2020 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: personal-excellence.nl е иницијатива на Др. Џингксиу Ху: психолог, сертифициран е-тренер и постар тренер. Џингксиу Ху е член на холандскиот ред на професионални тренери

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image