Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

PIMM SolutionsWebsite

  • Category Website
  • Client PIMM Solutions
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: product-information.solutions (2021 година)

Нашата работа: едитирање прилагодени додатоци (plugins), ажурирање и одржување

За клиентот: product-information.solutions е компанија која на своите клиенти им нуди информации и совети со јасна мисија: Нема повеќе погрешни системски избори преку обезбедување увид во огромниот асортиман на информации за производот и главните системи за управување со податоци

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image