Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

RacingVO Веб-страна

  • Категорија Веб-страна
  • Клиент RacingVO
Awesome Image

IVSOFT DESIGN

Клиент: racingVO.fr (2022 година)

Нашата работа: креирање на веб-страна

За клиентот: racingVO.fr е компанија која на своите клиенти им нуди наоѓање на најдобрите гуми за сите превозни средства за купување, обезбедува на клиентите најдобра понуда на пазарот, им нуди поддршка и услуги, за сите потреби на клиентите со цел да ги пронајдат најдобрите опции на гуми за нивното возило.

  • + Brand Development
  • + UX/UI Design
  • + Front-end Development
  • + Copywriting
  • + Shopify Development
Portfolio Image
Portfolio Image