Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Антивирусно Решение

 

 

 

Ние Нудиме

Заштита која е совршена за сите во семејството секој член на семејството е уникатен, бара сопствен идентитет и заштита на приватноста. Затоа семејните планови на McAfee+ вклучуваат персонализирана заштита за секој член на семејството.

Секој родител, дете или баба или дедо може да постави и да управува со сопствената заштита за својот идентитет, приватност, компјутери и телефони. Така, секој во вашето семејство може безбедно да ужива во животот на интернет (а вие можете да бидете спокојни).

 

Побарај понуда

Тој нуди широк пакет за безбедност што ќе го заштити вашиот компјутер од малициозен софтвер и други онлајн закани. Работи навистина добро на Windows, Android, Mac и iOS, а планот McAfee LiveSafe работи на неограничен број лични уреди.

 

Побарај понуда

Обезбедете го вашиот бизнис со наградуваната безбедност од хакери и сајбер-закани. Лесни ресурси, силна за заштита – со мноштво посебни способности вклучени во еден премиум пакет.

 

Побарај понуда

Преполн со најголемата мрежа за откривање закани, антивирус кој нема да го забави вашиот компјутер. Брз, лесен и лесен за употреба. Скенирајте го вашиот компјутер со еден клик. Преземете бесплатно. Лесна инсталација. Стоп за Ransomware. Бесплатно преземање. Блокирај малициозен софтвер. Инспектор за Wi-Fi.

 

Побарај понуда