Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Бизнис софтвер

Ние дизајнираме и развиваме врвен сопствен софтвер, помагајќи:
 • ✓ Мултинационални компании
 • ✓ Претпријатија
 • ✓ SMEs
 • ✓ Стартапи
Awesome Image
Awesome Image

 

Прилагоден софтвер кој ја овозможува вашата дигитална трансформација


Добијте го вашиот дизајн во рок од неколку работни дена и бидете ажурирани за процесот. Сè што ви треба за дигитално управуван бренд. Дефиниран предлог. Концептуална реализација. Лого, тип, изглед, чувство, тон, движење, содржина – го опфативме.

Добивање порака на вашиот бренд таму. Создаваме динамичен креативен кампањ кој ја ангажира публиката, каде и да е најталентирана. Оживејте го вашиот бренд, пренесете ја вашата понуда за вредност со агилно поставување низ креативноста.

Деловната флексибилност бара сопствен софтвер…

Обезбедување на потребните софтверски алатки кои ја поставуваат основата за дигиталната трансформација на вашата компанија.

Апликативен софтвер, или скратено апликација, е софтвер кој извршува специфични задачи за крајниот корисник. Ние обезбедуваме:

 • Обработувачи на текст
 • Графички софтвер
 • Софтвер за бази на податоци
 • Софтвер за табеларни пресметки
 • Софтвер за презентација
 • Софтвер за претпријатија
 • Софтвер за информатички работник
 • Мултимедијален софтвер
 • Образование и референтен софтвер
 • Софтвер за пристап до содржина
 • Маркетинг софтвер
 • Софтвер за игри
 • Софтвер за социјални медиуми

Автоматизирањето на вашите рачни процеси може да го револуционизира вашиот бизнис. Ние обезбедуваме:

Лесни за употреба и влијателни CRM платформи прилагодени на вашиот бизнис. Подобрете го искуството на клиентите (CX) и зголемете го задоволството и лојалноста на клиентите преку автоматизирање и оркестрирање на процесите и операциите на задната канцеларија.

Откривање и корекција на корумпирани или неточни записи од збир на записи, табела или база на податоци за да се обезбеди интегритет на податоците и успешна миграција на податоците.

 

Соработувајте со нас

Би сакале да слушнеме повеќе за вашиот проект