Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Маркетинг

We offer services and advices according to your marketing budget and we include elements such as:
 • ✓ Search engine optimization
 • ✓ Marketing strategy
 • ✓ Marketing research
 • ✓ Advertising
 • ✓ Design of branding
 • ✓ Donations and sponsorships
Awesome Image
Awesome Image

 

Развијте го вашиот бизнис бренд


Добијте го вашиот дизајн во рок од неколку работни дена и бидете ажурирани за процесот. Сè што ви треба за дигитално управуван бренд. Дефиниран предлог. Концептуална реализација. Лого, тип, изглед, чувство, тон, движење, содржина – го опфативме.

Добивање порака на вашиот бренд таму. Создаваме динамичен креативен кампањ кој ја ангажира публиката, каде и да е најталентирана. Оживејте го вашиот бренд, пренесете ја вашата понуда за вредност со агилно поставување низ креативноста.

Нашиот тим е подготвен да ви помогне без разлика на големината на вашиот бизнис или индустријата…

Обидот да го промовирате вашиот производ или услуга на сите може да биде скапо и неефективно. Обезбедуваме групирање или сегментирање на вашите потенцијални клиенти врз основа на одредени карактеристики што помага да се фокусирате на вашите цели.

Вашите клиенти се клучот за вашиот успех, па затоа е важно да се грижите за нив и да ја поттикнувате лојалноста. Ние обезбедуваме исклучителни услуги за клиентите за вас што може да ги поттикне луѓето да се враќаат и да ве издвои од вашите конкуренти.

 • анализирајќи кои платформи ги користи вашата целна публика
 • редовно комуницирање со клиенти преку социјалните медиуми, блогови или е-вести
 • обезбедување на следење по продажбата
 • користење на повратни информации и поплаки како можност за подобрување на услугите
 • обука на персоналот за услуги на клиентите и основните процеси на продажба

Ние им помагаме на компаниите низ индустриите:

 • да ја проценат и унапредат нивната технолошка инфраструктура,
 • фино подесување на нивните системи за воспоставување и работа,
 • непречено вградување на нови системи во нивниот ИТ пејзаж,
 • мигрираат во нови системи,
 • влезат во ерата на дигитална трансформација.

Соработувајте со нас

Би сакале да слушнеме повеќе за вашиот проект