Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Microsoft office пакети

 

 

 

Ние Нудиме

Microsoft Office е најдобриот сет на апликации за продуктивност за сериозна канцелариска работа. Новата верзија е постепена надградба што додава брзина и некои генијални погодности, но инаку функционира речиси исто како претходните верзии, така што нема голема крива на учење за надградувачите.

 

Побарај понуда

За компјутер, Mac, iOS и Android

Домаќин на е-пошта со поштенско сандаче од 50 GB и сопствена адреса на домен на е-пошта.
Создадете центар за тимска работа за да ги поврзете луѓето кои користат Microsoft Teams.
Користете апликации на Microsoft 365 за веб, вклучувајќи Outlook, Word, Excel, PowerPoint и OneNote.
Чувајте и споделувајте датотеки со 1 TB облак складирање на OneDrive по корисник.
Олеснете онлајн состаноци и видео конференции за најмногу 300 корисници.
Добијте помош во секое време со деноноќна телефонска и веб поддршка од Microsoft.

Компатибилен со Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019, Windows Server 2016 и двете најнови верзии на macOS. Вклучени сите јазици.

 

Побарај понуда

• Добијте десктоп верзии на апликациите на Microsoft 365, вклучувајќи Outlook, Word, Excel, PowerPoint и OneNote (плус Access и Publisher само за компјутер).

• Домаќин на е-пошта со поштенско сандаче од 50 GB и сопствен домен за е-пошта.
• Создадете центар за тимска работа за поврзување на луѓе кои користат Microsoft Teams.
• Чувајте и споделувајте датотеки со 1 TB простор за облак на OneDrive по корисник.
• Користете една лиценца за покривање на целосно инсталираните апликации на Microsoft 365 на пет мобилни уреди, пет таблети и пет компјутери или Mac по корисник.
• Добијте помош во секое време со деноноќна телефонска и веб поддршка од Microsoft.

Компатибилен со Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 и двете најнови верзии на macOS. Вклучени сите јазици.

 

Побарај понуда

Уживајте во апликациите на Microsoft 365

 

Добијте ги најновите функции и способности со целосно инсталирани и секогаш ажурирани верзии на Outlook, Word, Excel, PowerPoint за Windows или Mac, OneNote (featuresvary) и Access and Publisher (само за компјутер).

Користете складирање облак од 1 TB по корисник

Уредувајте и споделувајте документи, фотографии и други датотеки од каде било на сите ваши уреди со 1 TB облак складирање на OneDrive.

Добијте е-пошта и календар

Користете е-пошта за претпријатие преку Outlook со поштенско сандаче од 50 GB по корисник и испраќајте прилози до 150 MB.

Соработувајте со инстант пораки и онлајн состаноци

Поставете го вашиот тим на истата страница користејќи групен разговор, онлајн состаноци, повици и веб-конференции со Microsoft Teams.

Рационализирајте го закажувањето состаноци со клиенти и партнери

Поедноставете како клиентите закажуваат и управуваат со состаноци со Microsoft Bookings. Обезбедете им на вашите клиенти лесна за навигација веб-страница каде што можат да најдат и да резервираат состаноци деноноќно.

Заштитете се од сајбер-закани

Активирајте го Microsoft Defender за Office 365 за да помогнете во заштитата од вируси, спам, небезбедни прилози, сомнителни врски и напади на фишинг.

Управувајте со мобилни уреди, таблети и компјутери

Применете безбедносни политики за да помогнете во заштитата на работните податоци на уредите во сопственост на компанијата и на вработените. Чувајте ги податоците за компанијата во одобрени апликации. Отстранете ги деловните податоци од изгубени или украдени уреди со Microsoft Intune.

Овозможете безбеден далечински пристап и заштитете го идентитетот

Помогнете им на вработените безбедно да пристапат до деловните апликации каде и да работат со условен пристап. Заштитете се од губење или кражба на лозинка со напредна мултифакторска автентикација.

Помогнете да се заштитат деловните податоци

Шифрирајте чувствителни е-пошта и ограничете го копирањето и препраќањето на доверливи деловни информации со Azure Information Protection. Овозможете неограничено архивирање облак.

Ново! Добијте безбедност на крајната точка од ниво на претпријатие со Microsoft Defender за бизнис

Добијте заштита од софистицирани напади на откупни софтвери низ уредите — Windows, macOS, Android и iOS — со антивируси од следната генерација, откривање крајна точка и одговор.

 

Побарај понуда

Гледате, секоја претплата за Office 365 за дома ја управува еден корисник, додека претплатата за бизнис е во сопственост на организација. Ова и овозможува на компанијата да додели администраторски улоги на повеќе од еден корисник во организацијата.

 

Побарај понуда

Целосни десктоп апликации на Office, како што се Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher и Access за компјутери со Windows, како и пристап до дополнителни функции на OneNote (карактеристиките варираат).
1 TB дополнителен облак складирање на OneDrive за да можете да зачувувате документи, фотографии и видеа на интернет и да пристапувате до нив од речиси секаде.

 

Побарај понуда