Cursor

mode

Language Support

Drag

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Веб страни

Ние дизајнираме, развиваме, одржуваме, хостираме и поддржуваме тешки веб-апликации кои го покриваат целиот спектар на:
 • ✓ Веб-страни
 • ✓ Платформи
 • ✓ Е-продавници (B2C & B2B)
 • ✓ Мобилни апликации
Awesome Image
Awesome Image

 

Е-продавници, корпоративни веб-страници и сложени платформи


Добијте го вашиот дизајн во рок од неколку работни дена и бидете ажурирани за процесот. Сè што ви треба за дигитално управуван бренд. Дефиниран предлог. Концептуална реализација. Лого, тип, изглед, чувство, тон, движење, содржина – го опфативме.

Добивање порака на вашиот бренд таму. Создаваме динамичен креативен кампањ кој ја ангажира публиката, каде и да е најталентирана. Оживејте го вашиот бренд, пренесете ја вашата понуда за вредност со агилно поставување низ креативноста.

Трансформирајте го вашиот бизнис онлајн…

Имаме големо искуство и експертиза за WordPress. Ние создаваме прилагодени приклучоци и пишуваме сопствен код, со цел да испорачаме робусни, брзи и безбедни, лесни за управување со веб-страници. WordPress CMS е водечки систем за управување со содржина во светот со повеќе од 75.000.000 активни инсталации.

Дизајнираме сопствени веб-страници врз основа на стратегијата на вашиот бренд. Ја сакаме естетиката и стилот исто колку што сакаме код! Ниту еден бизнис не е ист, зошто треба да биде вашата веб-страница?

Секој бизнис е уникатен, затоа испорачуваме сопствени веб-апликации интегрирани со повеќе од 20 услуги и API:

 

 • Прилагодени API
 • Плаќања (PayPal, Stripe, меѓународни банки)
 • CRM (онлајн и во просториите)
 • ERP (онлајн и во просториите)
 • Пазари (Skroutz, Ebay, Amazon)
 • Карти (Карти на Google, Maplic)
 • Билтени (Mailchimp, Sendgrid, ContactPigeon)
 • Анкети (SurveyMokey, е-задоволство)

Врз основа на вашите уникатни деловни потреби, ние градиме наменски B2C или B2B е-продавници или ја подобруваме вашата постоечка е-продавница за да ги зголемиме конверзиите и продажбата (мало или големо).

 

Соработувајте со нас

Би сакале да слушнеме повеќе за вашиот проект