Cursor

mode

Language Support

Play

Центар за поддршка +38976-27-39-77

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

Ние сме креативна и дигитална агенција со целосна услуга, која работи на глобално ниво со најголемите брендови.

Размислете за најпознатите и најуспешните брендови во светот кои лесно можат да се најдат и да имаат влијание. Интеракциски и исклучителни дизајни. Нашата приказна започнува во 2019 година

од 2019

Дигитална Маркетинг Агенција

За нас

За помалку од една година, агенцијата брзо се прошири и сега е составена од поединци со силно професионално искуство и работно искуство во некои од најреномираните маркетинг агенции и веб-развој. Сите ние сме тимски играчи со различен сет на вештини кои делат иста визија..

Креативниот и иновативен пристап во комбинација со посветената работа не направи една од најбрзо растечките агенции во регионот. Ова дојде како резултат на многубројните кампањи кои оставија трага и покажаа резултати. Ние сакаме да ризикуваме и да одиме по таа тенка линија.

Ние се стремиме да бидеме различни, а нашата експертиза се потврдува со успехот на нашите клиенти. Нашата мисија – да го запознаеме клиентот со еден од најмоќните продажни канали – светот на Интернет, чии можности се навистина бескрајни! До денес, Интернетот е главната платформа за комерцијални активности буквално секоја компанија.

Максималната автоматизација на внатрешните деловни процеси (фактурирање, испорака на кореспонденција итн.), ни овозможува да одржуваме индивидуален пристап кон проблемите и жива комуникација со клиентот.

Awesome Images
Awesome Images
Awesome Images Awesome Images

400+

Завршени
Проекти

200+

Задоволни
Клиенти

7

Години
Искуство

8

Награди и
Признанија

Горди сме што работиме со големи
светски брендови

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Соработувајте со нас

Би сакале да слушнеме повеќе за вашиот проект