Cursor

mode

Language Support

logo
logo

Контактирајте нè

Awesome Image Awesome Image

дигитална маркетинг агенција

Ивсофт

Дизајн

Со проверка на вашиот код на статичен и динамичен начин, може да спречите проблеми пред да го пуштите вашиот производ во употреба.Ние можеме да се итегрираме со вашата развојна околина за да го постигнеме тоа заедно.

видео

Затвори Видео

Hero Image

Работевме со едни од најголемите светски брендови

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Awesome Images

Кои сме ние?

Ние сме водечка агенција за дигитален маркетинг.

Креативниот и иновативен пристап во комбинација со посветена работа не направи една од најбрзо растечките агенции во регионот. Ова дојде како резултат на многубројните кампањи кои оставија трага и покажаа резултати. Сакаме да преземаме ризици и да одиме по таа фина линија. Ги комбинираме идеите и однесувањата и увидите со дизајнот, технолошките податоци за да произведеме искуства за брендот што клиентите ги сакаат нашите услуги.

Услуги

Наши услуги

Потрошувачите денес во голема мера се потпираат на дигитални средства за истражување на производите. Ние истражуваме бренд на бленд кој се занимава со него, според тоа, во меѓувреме, 51% од потрошувачите велат дека го користат Google за истражување на производите пред да купат.

Веб страни

  Е-продавници, корпоративни веб-страници и сложени платформи Добијте го вашиот дизајн во рок од ...

Бизнис софтвер

  Прилагоден софтвер кој ја овозможува вашата дигитална трансформација Добијте го вашиот дизајн во ...

Маркетинг

  Развијте го вашиот бизнис бренд Добијте го вашиот дизајн во рок од неколку ...

Зошто
Ние

Зошто
ние

Дизајн, Развој, Маркетинг

„Не размислувај. Размислувањето е непријател на креативноста. Тоа е самосвесно, и се што е самосвесно е вошливо. Не можете да се обидувате да правите работи. Едноставно мора да правиш работи.“

- Реј Бредбери

90%

Дизајн

Врз основа на нашите наоди и вашата содржина, дизајнерскиот тим создава алтернативни прототипови од кои можете да изберете.

100%

Развој

Нашиот на девелопери го оживува избраниот прототип со трансформирање на дизајнот во код. По објавувањето на производството, нашиот тим за поддршка гарантира дека вашиот онлајн бизнис секогаш работи непречено.

95%

Маркетинг

Нашиот маркетинг тим има богата разновидна позадина и уште поголема експертиза во нивните поединечни дисциплини, но ние имаме единствен фокус на создавање на идентитетот на брендот што ја претставува сликата што ја сакате.

Зошто
Ние

400+

Завршени
Проекти

200+

Задоволни
Клиенти

7

Години
Искуство

8

Награди и
Признанија

Awesome Images

Имате идеја за бизнис проект?

Соработувајте со нас и изградете го вашиот дигитален бизнис проект!

“Севкупно, многу задоволен од Ivsoft Design и нивната пријателство со нас. Сè што побаравме направија навремено. Дефинитивно ќе ги препорачам на други компании. Ви благодариме за толку добра работа.”

Клиент Eldako

Managing Director

“Ivsift се многу лесни за соработка, ги знаат своите работи и беше одлично да ги имаме во нашиот тим.”

Клиент Smart Game Piano

Managing Director

“Проектот започна полека, но Ivsoft Design успеа да ги заврши сите задачи како што јас сакам! Тие се вешти и знаат што прават! Ги препорачувам и дефинитивно продолжувам да работам со нив. Фала момци ;)”

Клиент Bunitas

Managing Director

“Ivsoft Design ни помогна во обновувањето на нашата веб-страница и миграцијата на содржината. Исто така, тие направија одлична работа спроведувајќи подобрувања на оптимизација и оптимизација на перформансите на веб-страницата. Тие се вредна компанија, која напредува за да биде одлична во обезбедувањето услуги.”

Клиент Advisera Solutions

Managing Director

“Ivsoft се многу лесни за работа, ги знаат нивните работи и беше одлично што ги имавме во нашиот тим.”

Клиент Aquabar

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image

Pricing Table

Be kind to your
mind

Our design services starts and ends with a best-in-class experience strategy that builds brands. Through a process of iteration and prototyping design interfaces that bring joy to people

Our design services starts and ends with a best-in-class experience strategy that builds brands. Through a process of iteration and prototyping design interfaces that bring joy to people

Our design services starts and ends with a best-in-class experience strategy that builds brands. Through a process of iteration and prototyping design interfaces that bring joy to people

Our design services starts and ends with a best-in-class experience strategy that builds brands. Through a process of iteration and prototyping design interfaces that bring joy to people

Our design services starts and ends with a best-in-class experience strategy that builds brands. Through a process of iteration and prototyping design interfaces that bring joy to people

Yearly

14 days free

Subscription fee is $129.99 USD and automatically renews each year.

Best Value

$129 .99

Monthly

7 days free

Subscription fee is $12.99 USD and automatically renews each year.

$12 .99

Последни објави

Бидете информирани
за светот на технологијата

Прочитајте го нашиот блог и обидете се да видите од секоја перспектива. Нашата страст лежи во правењето на достапни и естетски прифатливи проекти за секого.